Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 10206 – Construir alternatives immediates

categoria

A Catalunya al món A.02 La construcció d'un nou paradigma A.02.1 Els grans corrents de pensament polític A.02.1.1 Cap a la construcció de noves ideologies Temes

L’actual manca de referents intel·lectuals sòlids està portant a caure en la temptació de construir alternatives polítiques només a partir dels conflictes que generen les injustícies de les polítiques neoliberals. El recorregut d’aquestes teòriques alternatives és molt limitat perquè hi ha un percentatge elevat de la població que té horror al buit i prefereix patir retallades de drets a seguir un camí que no sap a on porta.

Valora:
[Vots: 0 Puntuació: 0]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 10206 – Construir alternatives immediates"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

Cal tenir en compte la reacció bàsica de l’ésser humà que és la resistència al canvi. I si es gosa d’un nivell de comfort objectivament bo (com és el cas en la part del mon on és Catalunya), aquesta resistència es fa molt i molt forta. El problema és que, a la llarga, porta inevitablement cap a la decadència, perquè l’entorn canvia tan si ho volem com si no. Necessitem doncs desenvolupar, posar en marxa i sostenir una bona estratègia per a vèncer la resistència al canvi.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència