Preguntes freqüents

Preguntes frequents (FAQ)

Com puc ser membre de futurcat.cat?

1. Registra’t
Per a ser membre de futurcat.cat has de fer-nos un donatiu. Pots escollir els diferents imports que plantegem o bé fer un donatiu de la quantitat que et sembli millor. Per defecte et proposem unes donacions de 5€, 10€, 20€, 50€, 100€ que es realitzen mitjançant pagament amb tarja bancària o PayPal

Si prefereixes decidir quina quantitat vols donar-nos el procés es manual, al següent punt de les preguntes freqüents et detallem el funcionament. Pots fer-ho clicant aquí.

2. Finalitza el registre
Rebràs un correu amb el link per a finalitzar el registre. Revisa la safata d’spam si no l’has rebut.

3. Entra i participa
Un cop finalitzat el registre rebràs un segon correu amb les dades d’accés. Accedeix clicant aquí. Podras votar els temes i proposar modificacions tot comentant-los. En tot moment estaràs informat de l’estat de les teves peticions via correu electrònic.

Vull aportar una quantitat diferent a les proposades

Si vols donar-nos una altra quantitat hauràs de prémer el botó “Proposa la teva quantitat” que trobaràs aquí. Omple el formulari i  et farem arribar les dades per fer la transferència bancària al nostre compte. Un cop hagis fet la transferència envia’ns el justificant a info@futurcat.cat. Un cop comprovat el teu pagament t’enviarem les dades perquè puguis accedir a la web.

Quins avantatges suposa ser membre de futurcat.cat?

El fet de ser membre et serveix per ser usuari de la web i per tant pots valorar els temes i comentar-los. Et mantindrem informat de l’estat de les teves propostes.

Que puc fer si no soc membre de futurcat.cat?

Si no ets membre de futurcat.cat no podràs votar ni comentar els temes. Si que podràs proposar-nos nous temes a través del formulari que trobaràs aquí o bé informar-nos aquí de nous actes referents a l’interès de futurcat.cat.

Continues tenint dubtes?

Si continues tenint dubtes pots posar-te en contacte amb nosaltres utilitzant aquest formulari de contacte. Ens posarem en contacte el més ràpid possible.