Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 10249 – Un Congrés per construir la gran majoria social

categoria

A Catalunya al món A.02 La construcció d'un nou paradigma A.02.3 La resposta catalana als reptes del segle XXI A.02.3.3 Un país que vol decidir el seu futur Temes

temes relacionats

Catalunya ,majoria social ,reptes

Aquest «Congrès» es proposa aplegar estudiosos i persones preocupades pels reptes de futur de la nostra societat per debatre i establir les grans línies mestres del país que volem. En especial aquells pilars estructurals que configuren la societat per una o diverses generacions i que s’estableixen en els períodes constituents i que exigeixen els consensos bàsics d’una societat. Aquesta necessitat de fonaments comuns explica que, després de la II Guerra Mundial, a França el General De Gaulle presidís un Govern d’unitat, que aplegava totes les forces democràtiques amb la participació del Partit Comunista. A Itàlia en el període constituent de la República també es va formar un govern d’unitat. El restabliment de la Generalitat, l’any 1977, va comportar un Govern d’unitat presidit per Josep Tarradelles.

Valora:
[Vots: 0 Puntuació: 0]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 10249 – Un Congrés per construir la gran majoria social"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

Què ha de passar per a que els partits polítics s’hi avinguin? Tot acceptant que estem en una veritable emergència nacional i que la derrota equival a una assimilació total a mitjà termini.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència