Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 20404 – Dret a la salut i serveis de sanitat

categoria

B Una societat cohesionada B.04 La societat del benestar i la justícia social B.04.1 Un nou model d'estat del benestar B.04.1.1 Millora de l'Estat del benestar Temes

Igualment hi ha una voluntat explícita de revertir els copagaments dels serveis públics, com ara en les taxes universitàries o els peatges d’autopista. També d’ampliar-ne la cobertura, com per exemple incrementant el període d’escolarització o establint ajudes complementàries en funció de les circumstàncies personals o familiars de cadascú. Novament la presumpta voluntat política queda obstaculitzada per la falta de competències (beques universitàries per exemple) o per la insuficiència de recursos públics, cosa que crea una comprensible polèmica sobre l’abast d’aquesta voluntat.

Valora:
[Vots: 0 Puntuació: 0]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 20404 – Dret a la salut i serveis de sanitat"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

L’increment del periode d’escolarització no és bo per si sol – hi ha gent que, per un motiu o altre, no vol estudiar, almenys no durant els anys de vida quan ho fa la majoria. Les ajudes en tot cas han d’estar vinculades no només al nivell econòmic (no calen si no son necessàries), sinó també al rendiment acadèmic mínim.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència