Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 40803 – Condicions de partida favorables

categoria

D Un model econòmic sostenible, equitatiu i eficient D.08 Model productiu i repartiment de la riquesa D.08.1 Els reptes actuals: sostenibilitat, equitat i eficiència D.08.1.1 Un model econòmic català Temes

El balanç global de Catalunya és esperançador malgrat l’escassa col·laboració, quan no els entrebancs, d’un govern estatal guiat per l’afany centralitzador. Tanmateix, els possibles canvis en els governs i l’administració només podrien aportar millores si van acompanyats d’un canvi de model econòmic. En definitiva, es donen les condicions perquè la Catalunya del futur immediat sigui un país econòmicament més pròsper i just: depèn de nosaltres un nou projecte no només necessari sinó també possible.

Valora:
[Vots: 0 Puntuació: 0]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 40803 – Condicions de partida favorables"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

Observem una coherència lògica a través de diferents àmbits. Espanya – un estat centralitzador i opressor, amb economia basada en oligopolis i concessions, por capaç d’adaptar-se àgilment als canvis ràpids dels temps actuals – recorda dels dinosaures en l’era cretàcica. Catalunya – una societat lliure en cerca d’estat propi, amb economia basada en PIMEs, dinàmica i adaptable als canvis – recorda als petits mamífers que van sobreviure la darrera gran extinció.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència