Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 61706 – Catalunya i la cooperació internacional

categoria

F L'Estat, una eina al servei de les persones F.17 Les relacions internacionals F.17.1 Cap a un nou sistema de relacions internacionals F.17.1.1 Cap a un nou sistema de relacions internacionals Temes

En aquesta línia, i seguint la seva tradició Catalunya hauria de ser, des del primer moment, un exemple en la cooperació internacional, establint llaços estables de cooperació amb els països dels que provenen els col·lectius d’immigrants més importants, assignant en els seus pressupostos anuals recursos econòmics, materials i humans que representin un mínim del 3% del seu pressupost total i promovent la cooperació directa amb les organitzacions socials d’aquests països mentre no existeixin els organismes internacionals que vetllin pel bon ús d’aquests recursos.

Valora:
[Vots: 1 Puntuació: 5]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 61706 – Catalunya i la cooperació internacional"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

Això és totalment inevitable i a més es la manera lògica de fer. Cal, però, establir i fer funcionar mecanismes de control efectius de l’ús dels diners destinats a la cooperació. Han d’anar integrament als usuaris directes, que els destinin a projectes productius. Si s’observa que els diners van a dictadures corruptes, o projectes amb alta probabilitat de fracàs, no s’han de pagar.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència