Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 30608 – Tractament dels residus

categoria

C L'Equilibri amb la natura C.06 L'equilibri territorial C.06.1 Territori i equilibri econòmic i social C.06.1.3 Residus, contaminació i canvi climàtic Temes

La gran concentració urbana en la franja costanera i,especialment, l’àrea metropolitana de Barcelona, genera una gran quantitat de residus urbans, però també industrials i d’altres i que cal regular de forma acurada per mitjà d’una visió de nova cultura i d’una política circular en el tractament dels residus i dels  recursos que aquests contenen.

Economia circular. El millor residu és el que no es genera

Valora:
[Vots: 1 Puntuació: 5]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 30608 – Tractament dels residus"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

El conjunt de la societat hem d’avançar com més aviat millor cap a un model productiu i de consum de Residu Zero. Tornant a patrons prèvis als anys 60, on la major part dels residus eren orgànics, els productes duradors o reutilitzables. I destinar els materials plastics a béns més durables i no d’un sol ús. Ciutadana, empreses i institucions hem d’anar coordinats, prendre mesures dràstiques i definitives, i posar fi a la disbauxa malbaratadora de recursos limitats que inexorablement ens acabarà destruïnt.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència