Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 40819 – Nou model econòmic i innovació

categoria

D Un model econòmic sostenible, equitatiu i eficient D.08 Model productiu i repartiment de la riquesa D.08.3 Model productiu i repartiment de la riquesa D.08.3.2 Un model productiu basat en el coneixement i la innovació Temes

temes relacionats

innovació ,nou model econòmic ,recerca

Les característiques de la societat catalana, la nostra tradició industrial i comercial i els sectors emergents en l’economia catalana actual ens permeten creure que aquest nou model econòmic ha d’estar basat en la innovació, més que no pas en la competència per preus, rendibilitzant els bons resultats en recerca del nostre país. Cal un canvi en la mentalitat i d’actitud del món acadèmic i sobre tot en la de moltes de les grans empreses, que haurien d’exercir un paper tractor en aquests camps.

Valora:
[Vots: 0 Puntuació: 0]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 40819 – Nou model econòmic i innovació"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

Jo afegiria, “basat en la recerca i la innovació”. Sense recerca no hi ha res a innovar, o a innovar de manera disruptiva, per això cal una col·laboració intensa entre els Centres de Recerca, les Universitats i les empreses que necessiten tecnologia i nous conceptes fronterers. Igualment cal generar noves empreses tecnològiques, i per això cal impulsar decididament les unitats de transferència tecnològica dins dels Centres de Recerca i Universitats.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència