Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 20008 – Nivell de consciència i mobilització

categoria

B Una societat cohesionada B.00 Introducció B.00.1 Les bases d'una societat cohesionada B.00.1.1 Les bases d'una societat cohesionada Temes

És evident que Catalunya és lluny dels nivells de cultura, de benestar, d’equitat, de justícia social dels petits països del nord d’Europa. Ho demostra tant el percentatge del PIB destinat als serveis públics en comparació amb aquestes nacions, com el percentatge de treballadors públics que s’hi dediquen. Potser també per això, avui a Catalunya hi ha un nivell de consciència i de mobilització que ens porta a dir que constitueix el nivell local adequat per definir les transformacions necessàries per afrontar els principals reptes del segle XXI.

Valora:
[Vots: 0 Puntuació: 0]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 20008 – Nivell de consciència i mobilització"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

No és això només. També és rellevant el paper de l’estat espanyol – una “madrastra” en el millor dels casos, o obertament hostil en els pitjors (con la Nova Planta, o ara mateix). Per tal de sobreviure com a col·lectiu, el poble s’ha d’autoorganitzar. Això és una gran virtut que tenim els catalans i és una important avantatge cara al futur.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència