Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 40815 – Formació, recerca i innovació

categoria

D Un model econòmic sostenible, equitatiu i eficient D.08 Model productiu i repartiment de la riquesa D.08.3 Model productiu i repartiment de la riquesa D.08.3.1 Un model productiu equitatiu i sostenible Temes

Destaquem aquí que la història de la humanitat és també la de l’augment de la seva eficiència gràcies al millor i major coneixement assolit; ja sigui incorporat en procediments i ginys o difús entre la seva població. No és per tant casual sinó causal el fet que Catalunya lideri l’abandonament escolar prematur i el de població amb escassa qualificació professional. Un cercle viciós que cal trencar des de dos llocs alhora: positivament, incentivant la formació, la recerca i la innovació, i, negativament, impedint la creació de llocs de treball precaris i mal pagats tot establint un salari mínim en línia amb els estàndards europeus.

Valora:
[Vots: 0 Puntuació: 0]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 40815 – Formació, recerca i innovació"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

Totalment d’acord amb allò exposat, afegint també la promoció activa de la cultura d’esforç. És allò de “llevar-se ben d’hora, ben d’hora”, com digué en Guardiola – un bon model d’èxit.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència