Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Tema 20413- Ensenyament obligatori

categoria

B Una societat cohesionada B.04 La societat del benestar i la justícia social B.04.1 Un nou model d'estat del benestar B.04.1.3.Ensenyament Temes

Tots els ciutadans de Catalunya tenen dret a una salut física, emocional i mental plena. L’Estat ha de posar tots els mitjans necessaris per assegurar la salut integral dels seus ciutadans, des de la formació preventiva basada en l’alimentació i en l’activitat física fins a l’accés als serveis de sanitat per curar les malalties i accidents. L’Estat ha de garantir que, en cap cas, el cost de la sanitat sigui un element discriminatori i, per tant, que tothom tingui accés als serveis de salut que necessiti en cada moment.

Valora:
[Vots: 1 Puntuació: 5]

Feu un comentari

1 Comentari al tema "Tema 20413- Ensenyament obligatori"

Notificació de
Ordenat per:   més nous | més vells | més votats

L’única possible excepció, arribant a una societat madura, serian les persones amb comportaments autodestructius evitables (e.g. fumadors que desenvolupen càncer de pulmó). No proposo deixar-los fora del sistema, però seria just que d’alguna manera asumíssin les conseqüències de les seves accions, com tota persona adulta al capdavall.

wpDiscuz

Cerca

Estructura ponència