Congrés Participatiu Catalunya i Futur

Presentació del calendari de debats inicials del Congrés Participatiu Catalunya i Futur

categoria

Novetats

CATALUNYA LIDERA EL NOU PARADIGMA

PER RESPONDRE ALS REPTES DEL SEGLE XXI

Quan la política tradicional no dóna respostes,

la societat civil fa un pas endavant

El dijous 8 de febrer de 2018, a les 12h, al Col·legi de Periodistes de Barcelona, Rambla de Catalunya, 10 de Barcelona,  es presentarà el calendari de debats inicials del Congrés Participatiu Catalunya i Futur, així com del nou web que, entre altres aplicacions, permetrà la participació on-line en el Congrés. 

El calendari d’actes inicials del Congrés Participatiu Catalunya i Futur s’iniciarà el 13 de febrer, a Barcelona, amb la taula rodona “Pressió fiscal: Més o menys?” amb la participació, entre altres, d’Heribert  Padrol, Vicenç Navarro, Josep M. Duran,Marta Espasa i Maite Vilalta. Aquests actes continuaran fins al mes de març i tindran lloc a diverses localitats del país (Sitges, Vic, Reus i Tarragona,Girona, Lleida, Tortosa…)

En la roda de premsa es presentarà el nou web del Congrés que, entre altres novetats, presenta la de ser interactiu i permetre la participació on-line en el Congrés.

El projecte del Congrés es va presentar, públicament, el dia 24 de maig de 2017, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans. (enllaç al vídeo de l’acte). El calendari polític ha obligat a posposar l’inici del Gongrés fis aquest mes de febrer.  La fase inicial de presentació del Congrés arreu del país estarà centrada en la presentació dels debats sobre els diferents àmbits en els que s’estructura la ponència base, començarà l’1 de febrer i acabarà el dia 18 de març de 2018. La fase de participació començarà el 19 de març i s’allargarà fins el 7 de juliol de 2018.

En una època de grans canvis com ho van ser els anys setanta del segle passat, volem que el Congrés Participatiu Catalunya i Futur compleixi una missió semblant al que va representar el Congrés de Cultura Catalana (1975-1977), amb el mateix esperit transformador, però aprofitant les noves tecnologies per involucrar el màxim de gent possible en la construcció d’un país molt millor per a tothom.

Amb la celebració d’aquest Congrés, volem definir la Catalunya que Catalunya vol de manera oberta i participativa. Des dels principis constitucionals al sistema electoral, des de les estructures productives a les que garanteixin la sostenibilitat, des del sistema educatiu al de comunicació, des de les bases que facin possible la societat del benestar al marc català de relacions laborals… tots i cadascun dels detalls que han de servir per construir el nostre futur i fer d’aquest país un lloc millor per viure-hi.

Per a més informació, contacteu amb l’adreça de correu  comunicacio@futurcat.cat o al telèfon 651 88 06 71

Valora:
[Vots: 0 Puntuació: 0]

Cerca